UVJETI KORIŠTENJA

 

Informacije o firmi:

IVARO FASHION d.o.o.
Heinzelova 62A
10000 Zagreb

E-mail kontakt: office@britton.hr
Telefon: +385 (0)1 4875 694


Trgovački sud: Zagreb, God.osnivanja: 2018
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Uprava: Roman Rogić - direktor, Iva Čović Rogić –prokurist
OIB:93401591688


Banka:Raiffeisen bank d.d. Zagreb
IBAN: HR5524840081135081428
Swift: RZBHHR2XXXX

Pravila i uvjeti korištenja:

U nastavku se nalaze pravila i uvjeti za korištenje sadržaja na role.hr. Upoznajte se s pravilima prije početka korištenja stranice kako bismo izbjegli eventualne naknadne nesporazume i posljedice u svezi s time.

S prvim korištenjem role.hr, smatra se da ste u cijelosti i u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima, da ih u potpunosti razumijete i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate role.hr i ne koristite njezine sadržaje.

Ivaro Fashion d.o.o. prikuplja osobne podatke kupaca samo u onoj mjeri koji su nužni za informiranje o novim i akcijskim proizvodima, dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu i dostavu kupljene robe.

Ivaro Fashion d.o.o. se obvezuje štiti sve osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da prikupljene podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez privole Kupca (osim podataka koji su nužni za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda).

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka, kao i mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka uključujući i uklanjanje sa liste za dostavu promotivnih materijala i obavijesti.

Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke, a Ivaro Fashion d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Ivaro Fashion d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika firme Ivaro Fashiond.o.o..

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Registracijom na stranicama naše web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

Za sva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite na e-mail adresu: webshop@britton.hr