Screenshot_13
K2 – dječje role!
7. lipnja 2016.
maxresdefault (1)
BLADERUNNER role – za velike i male
20. lipnja 2016.

Rollerblade – Macroblade 84 i 84 W

rollerblade84wall

uvodfotka

Rollerblade-ova “Zlatna sredina”, modeli Macroblade 84 za muškarce i Macroblade 84 W za žene.  Rang koji nudi optimalno od oba svijeta. Za one koji žele dovoljno brzu rolu, uz to da je udobna, te okretna. Ovaj srednji fitness rang u svijetu rolanja kod Rollerblade-a želi zadovoljiti većinu, pružajući optimum.

velicinakotaca

I ove godine, Rollerblade je osvježio svoje modele s novim bojama, atraktivnije izgledaju, te mame poglede živim bojama. Što se tehnologija tiče, nije bilo kompromisa. Radilo se s odličnim materijalima kako bi vozačima ovih rola, pružili sve što žele od jednih rola.

Pancerica je 5 star Fit, što znači da pruža iznimnu udobnost i prianjanje uz nogu, te omogućavaju dugo i ugodno rolanje. Sama vanjska konstrukcija je fleksibilna i osigurava gležnju sigurnost i najbitnije kontrolu. Čvrsta konstrukcija se nastavlja na podvozju, izrađenom od aluminija. Prijenos snage je bitan, tako da u tom pogledu nemate brige. Svaki odraz, potez i pokret je 100% ono što ste htjeli. Sve se to lijepo rola na lagerima SG7, koji se proizvode unutar Rollerblade tvornice. Dok kotači imaju veličinu od 84mm i tvrdoću silikona od 84A.

rollerblade84

 

Screenshot_17

 

uvodfotka - kopija

 

Početnik ili znalac, fitness trening ili lagana vožnja. Da, može! Macroblade 84 i 84 W će ispuniti Vašu želju i pružiti Vam odličnu zabavu. Na Vama je samo da ih mazite i pazite, redovno rotirate kotače, te iste po potrebi zamijenite kad dođe vrijeme za to. Role su jednostavne na prvu, ali u njima ima puno toga što će Vam pružiti, to ne odaju na prvu, ali da na prvu vožnju..!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook IconInstagram