Screenshot_5
Powerslide SWELL role
17. svibnja 2016.
Screenshot_13
K2 – dječje role!
7. lipnja 2016.

POWERSLIDE – QUAD koturaljke

R7A4829

Untitled

POWERSLIDE je brand koji pomiče granice i vraća ono dobro staro disco rolanje, koje najviše pamte starije generacije. U ono vrijeme je to bila jedina opcija. Danas je već tehnologija otišla daleko naprijed i rolanje je puno razvijenije. Dok koturaljke su također dobile dašak svježine, nove tehnologije, bolje materijale i onaj prepoznatljivi izgled koji svi dobro znamo, te nam je drago da su se vratile!

 

quad850

 

speckequad

 

Koturaljke su dobile i nove materijale, možda izgledaju retro, ali su poprilično moderne i u korak s današnjim standardima u svijetu vožnje na četiri kotača.

“Cipela” je izrađena od umjetne brušene ili glatke kože, da bi imala onaj sjaj i prepoznatljivost kao nekad. Konstrukcija daje sigurnost i ugodnost, ojačanje je prisutno u području gležnja da bi vožnja bila preciznija, te samo punjenje je od ugodnih kombinacija pjena da pruži udobnost.

Podvozje priča svoju drugačiju priču. Ono je izrađeno od 6061 aluminija od kojih se izrađuju dijelovi za avione, daje čvrst i precizan odaziv i prijenos energije na podlogu.

Kotači su silikonski veličine 58mm x 32mm , te tvrdoće 78A. Ležajevi su od WICKED (WCD) brenda koji je pružio top kvalitetu u izradi i dugo trajnosti njih samih. Kvalitete su WCD ABEC 5, te pružaju glatko i fino rolanje.

Screenshot_1

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook IconInstagram