12616953125_3cbdca609a_b
Vodič – kotači za role
5. svibnja 2016.
R7A4829
POWERSLIDE – QUAD koturaljke
1. lipnja 2016.

Powerslide SWELL role

Screenshot_5

Screenshot_6

 

INOVACIJA, PRECIZNOST, PERFORMANSE!

Kada je riječ od brandu Powerslide, iza toga imena stoji velika inovativnost i ideja kako role učiniti boljima. Kako je to uopće moguće?! Pa zar role nisu role?! Jesu, ali u njihovom slučaju pristupaju na skroz drugačiji način. Dizajnirane za efikasniju, jaču i bolju vožnju. Da bi imali najbolje iskustvo u fitness rolanju, inovativnost je morala biti u i na svakom nivou, zato su krenuli ispočetka. Skice i ideje su skupljene i realizirane u sasvim drugačiji pristup. Nije bitno vozite li se po uređenim stazama ili gradu gdje nije teren savršen za glatku vožnju. Jednostavno se prelazi svaka prepreka.

 

powerslidesweel line

– GLAVNE SPECIFIKACIJE I ZNAČAJKE –

PANCERICA/LINER U JEDNOM KOMADU – Role su izrađene iz jedinstvenog i revolucionarnog procesa koji još nije viđen. Sama pancerica i liner su u jednom komadu, što ih svrstava u ultimativnu soft boot (meku čizmu/pancu), pružajući zavidno prianjanje uz nogu, uz vrhunsku udobnost i odaziv.

MREŽASTO/PROZRAČNO/ČVRSTO GORNJIŠTE – Po prvi put u rolerskom svijetu koriste Power knit (snažno pleteno) gornjište mrežaste strukture. To čini osjećaj velike udobnosti, čvrstoće, prozračnosti i lagane strukture.

COMPOSITE ŠKOLJKA – Gornjište izrađeno da traje je “stopljeno” s composite školjkom, anatomski oblikovanim dizajnom, te potpornim dijelom za gležanj te dio stopala iznad samog. Čine jednu cijelu koja pruža osjećaj sigurnosti i kontrole.

VISOKOKVALITETNI VANJSKI MATERIJALI – Role ne bi bile takve kakve su, a da u njih nisu pomno odabrani idealni, te kvalitetni materijali za još duži vijek trajanja, bez kompromisa.

ALUMINIJSKO PODVOZJE I KOTAČI – Ono što prvo uočimo na Powerslide Sweel rolama su velika 3 (tri) kotača. Odluka u realiziranju same ideje da bude tako, nije bez razlog. Smanjenje težine, poboljšana stabilnost, okretnost, povećanje brzine i kontrole samih rola jer najbitnija stavka samih. Jer u tome slučaju imate karakteristike svih rangova rola. Kotači se kreču od 100mm, 110mm i 125mm. Tvrdoća kotača je 86A što osigurava dugotrajnost prilikom trošenja. Takva kombinacija pruža glatki osjećaj vožnje preko bilo koje površine. Vozili se lagano ili brzo, po gradu ili stazi. Spremne su pružiti zavidne performanse, snagu i odaziv koji se prijenosi preko laganog aluminijskog podvozja.

 

Screenshot_7

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook IconInstagram